Святковий стіл

День Народження - найголовніший для більшості з нас свято. Але з часом виснажується фантазія, з'являються однакові страви на столі. Хочеться чогось нового, але не менш смачного. Яким же має бути меню на День Народження? Що оригінального можна поставити на стіл, здивувавши гостей?

Людина влаштована складно, і все, що привертає його увагу, має бути красивим. Так уже склалося історично, що ми завжди вважаємо за краще магазинну продукцію домашньої. Це заслуга маркетологів і нейромаркетінга в цілому. Тому люди схильні переплачувати за різні продукти харчування, парфюмерію або одяг через брендів або нав'язаних правил.

Пам'ятайте, як ми всі в дитинстві чекали свого дня народження, він був для нас чимось особливим і чарівним? Так чому ж не зробити для своєї дитини справжню казку в його день народження? Головна помилка батьків - робити день народження для дітей на свій смак, не замислюючись про те, що у дитини можуть бути зовсім інші смаки і бажання. Наприклад, класичні салати типу олів'є, картопля з м'ясом, ковбаса і сир - це звичайно смачно, але вони як не потішать і не побачать малюка. В результаті діти не поїдають і половини того, що було для них приготовлено. Давайте спробуємо подивитися на це свято їх очима.

Як показує практика, для багатьох складання меню до свята є непростою справою. З одного боку, хочеться продемонструвати гостям багатий і смачний стіл, а з іншого, - завжди існує фінансове обмеження. Чи можна знайти «золоту середину» і скласти ідеальне меню до свята? Так, якщо врахувати кілька «нюансів»!