Зберігання продуктів

Літо дарує нам урожай нових корисних овочів і фруктів. З багатьох з них ми робимо заготовки на зиму. А деякі з них необхідно всю зиму зберігати в незмінному вигляді.

У холодну пору року особливо хочеться порадувати себе смачними фруктами і ягодами. Однак, ці продукти не можуть похвалитися довговічністю. Проте, вихід все ж таки є: можна купити фрукти або ягоди в магазині, а можна їх законсервувати і споживати ласощі зі свого городу навіть взимку.

Є чимало способів заготівлі овочів на зимовий період. Але ж часом так хочеться, щоб вживані продукти були зовсім не консервованими, а свіжими. Для таких випадків було придумано рішення - заморозка. Якщо правильно її провести, то ви отримаєте до свого столу свіжі овочі навіть взимку.

Сушені абрикоси - додаткове джерело вітамінів в зимовий час. З абрикосів шляхом сушіння можна отримати і курагу - сушений абрикос без кісточок, і урюк - сушений абрикос з кісточкою, і навіть фарширований сушений абрикос! Як правильно висушити абрикоси, щоб вони радували нас своїм смаком і зовнішнім виглядом?

Брусниця - чагарник, що росте в болотистій місцевості. Брусниця справжня цар-ягода, і щоб зберегти її на зиму з брусниці готують різні варення, соки, брусницю мочать, сушать, заморожують і навіть зберігають в свіжому вигляді.