Чарівна

Краса, любов, мудрість

Крем для торта з згущеного молока

Крем для торта завжди готується з декількох інгредієнтів. Головна умова - він повинен бути солодким. Звичайно додають цукор, але в нашому випадку його замінює згущене молоко. Виходить він шляхом збивання до утворення однорідної пластичної щільної маси.

Крем для торта з згущеного молока: простий рецепт

Це найпростіший, але в той же час найпоширеніший рецепт. Використовується для приготування класичних тортів. Залежно від того, яку згущенку візьмете, буде залежати колір і смак крему. Але найголовніше - перевіряйте термін придатності вершкового масла, щоб не зіпсувати кінцевий продукт.

Склад:

   1. Вершкове масло - 300 г
   2. Згущене молоко - 1 б.

Приготування:

    * Спочатку потрібно відварити згущене молоко на водяній бані. Час варіння - близько 2-х годин.
    * Вершкове масло краще взяти трохи підтале, м'яке, воно повинно легко розминатися або навіть розмазуються ложкою. А якщо взяли тверде - поріжте його на шматочки. Вибирайте масло високої жирності - не нижче 80%, воно повинно відповідати ГОСТу.
    * Додайте до масла варену згущенку і збивайте міксером до отримання однорідної маси. Але будьте обережні, не поспішайте. Краще розминайте виделкою, щоб не зіпсувати крем для торта з згущеного молока. Він повинен вийти пишний, гладкий і без грудочок.
    * Якщо крем розшаровується, спробуйте його трохи підігріти (досить буде декількох секунд) і знову збити. Смак від цього не зіпсується, а маса стане однорідною.

Крем для торта з згущеного молока: швидкий рецепт

Якщо у Вас немає часу довго чекати і скоро повинні прийти гості, а їх так хочеться здивувати домашнім тортом - в будь-який супермаркеті Ви знайдете вже готову варену згущенку. Вона теж підійде. Тоді крем для торта з згущеного молока у Вас вийде більш густий, він не буде розтікатися по готовому виробу і, крім того, додасть йому дуже приємний смак ірисок.

Склад:

   1. Варена згущене молоко - 400 г
   2. Вершкове масло - 250-300 г
   3. Ванільний цукор - 1 пакетик
   4. Мигдальний есенція -3-4 краплі

Приготування:

    * Масло збити міксером, поки воно не стане білим. Тепер можна додавати згущене молоко, поступово вливаючи в ємність маленькими порціями і помішуючи.
    * Після цього знову все добре збийте до тих пір, поки крем не почне згортатися, але не перестарайтеся, інакше однорідної маси не вийде. Кондитери радять збивати дерев'яною лопаткою або ложкою, причому в одну сторону, тоді Ваш крем для торта з згущеного молока точно не розпадеться. Крім того вийде набагато пишніше і красивіше.
    * Додайте кілька крапель есенції і ванільного цукру, від цього крем для торта з згущеного молока стане ще духмяний і смачний.
    * Можна додати плитку шоколаду, краще всього брати гіркий, але попередньо його треба розтопити. Пам'ятайте, що шоколад прибирає запах згущеного молока.

Крем для торта з згущеного молока і сиру

Ідеально підходить для бісквітних тортів. Схожий на сметанний крем, але набагато густіше. Має дуже ніжний смак, і менш жирний на відміну від перших двох рецептів.

Склад:

   1. Сир (18%) - 1 пачка
   2. Згущене молоко - 2/3 б.
   3. Цукрова пудра - 1/2 ст.

Приготування:

    Змішати всі інгредієнти, як в попередніх рецептах, і збити до отримання однорідної маси.

Крем для торта з згущеного молока: маленькі хитрощі

    * Якщо додати десертну ложку коньяку, вийде смак волоських горіхів.
    * Щоб крем не був занадто солодким і нудотним, можна влити кілька крапель лимонного соку.
    * Тертий банан додасть Вашому крему для торта з згущеного молока фруктовий смак.
    * При додаванні сухого молока і кокосової стружки крем стане схожим на цукерки «Рафаелло».
    * Кава, какао, горіхи - від додавання будь-якого з цих компонентів Ваш крем для торта з згущеного молока стане ще смачніше і незвичніше. Не бійтеся, експериментуйте!

Крем для торта з згущеного молока підходить для будь-яких коржів: бісквітних, листкових, пісочних, безе. Також він хороший для наповнення еклерів і вафельних трубочок. Готуйте з задоволенням!