Перші страви

Суп з форелі - поживний, а велика кількість вершків надає йому ніжний смак. Такий суп в Фінляндії готують у свята, тому неодмінно спробуйте цей рецепт.

Кічрі - це головне блюдо аюрведической кухні, яке представляє собою густий суп з рису і маша (квасолі). Воно ідеально збалансовано за білками, завдяки поєднанню бобових і рису, тому добре перетравлюється, очищає і живить тканини тіла, омолоджує клітини.

Розсольник - рідке гаряче перша страва на кисло-солоній огіркової основі. Остаточно склалося це блюдо в українській кухні досить пізно - лише в середині XIX ст., Приблизно до цього ж часу відноситься і закріплення за ним назви «розсольник».

З дитинства ми постійно чули фразу «З'їж спочатку суп, а потім їж, що хочеш». Споконвіку суп на Русі був головним обіднім стравою, і це не випадково.